Ahmet Cevdet Paşa Farazi Dava ve Duruşma Yarışmasında Fakültemiz Öğrencileri İkinci Olmuştur

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi ev sahipliğinde Kayseri Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen ve 03 Mayıs 2019 tarihinde ev sahibi üniversitenin Adana Balcalı kampüsündeki Hukuk Fakültesinde, Çukurova Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Selçuk Üniversitesinin Hukuk Fakültesi öğrenci takımlarının katılımı ile icra edilen Ahmet Cevdet Paşa Farazi Dava ve Duruşma Yarışmasına fakülte temsilcisi sıfatıyla Dr. Öğr. Üyesi Fatih AYDEMİR hocamız koordinatörlüğünde ve  Arş. Gör. Hasan İBA tarafından çalıştırılan;  Elif ERTUĞRUL, Furkan YILDIZ, Ufuk ÇAKIR ve Can AYDIN’dan oluşan takımımız ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.