HELP Kursu Açılış Programı Gerçekleştirildi.

Avrupa Konseyi ve T.C. Adalet Bakanlığı ile işbirliği çerçevesinde Fakültemizce gerçekleştirilecek olan Human Rights Education For Legal Professionals (HELP) insan hakları eğitimi kursunun açılışı, 19 Nisan saat 10.00’da Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ayhan Döner, Adalet Bakanlığı İnsan Hakları Daire Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz, Avrupa Konseyi, Ankara Program Ofisi Operasyonlardan Sorumlu Başkanı Pınar Başpınar’ın açılış konuşmaları ve Dr. Öğretim Üyesi İsmail Köküsarı, HELP Kıdemli Proje Koordinatörü Hakim Fethullah Soyubelli’nin sunumları ile gerçekleşmiştir. Açılış konuşmaları ve sunumlara Erzincan Hukuk Fakültesi Youtube kanalındaki linkten (https://www.youtube.com/watch?v=OZKeAfUn6Nk) ulaşabilirsiniz. HELP üzerinden derslere kaydolan öğrencilerimizin özellikle derslerin ve sınavların nasıl takip edileceğini içeren Hakim Fethullah Soyubelli’nin video kaydındaki sunumunu izlemelerini önemle duyururuz.