FAKÜLTE DERGİMİZ TR DİZİN’DE TARANMAYA BAŞLADI

Yayım hayatına 1997 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Hukuk Fakültesi Dergisi olarak başlayan, Üniversitemizin kurulmasının ardından Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi adıyla yayımlanan ve halihazırda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi (EBYÜ-HFD) adıyla yayımlanmakta olan Fakülte Dergimiz, 22 Aralık 2023 tarihi itibarıyla TR DİZİN’de taranmaya başlanmış olup 2022 yılı sayılarında yayımlanan makaleler de TR DİZİN tarafından onaylanarak kabul edilmiştir.

Bu vesileyle Baş Editörümüz ve Dekanımız Prof. Dr. Ayhan DÖNER’e, önceki editörümüz Prof. Dr. Cem BAYGIN’a, alan editörlerimize, editör yardımcılarımıza, dergimizin yayımlanmasında katkı sunan sayın hakemlerimiz ve yazarlarımız ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz.