2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMLARI (GÜNCELLENMİŞTİR)

2023-2024 Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı (Yıllık Müfredat) 2023-2024 Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı (Dönemlik Müfredat)

HUKUK MESLEKLERİNE GİRİŞ SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

02 Kasım 2023 tarihinde Hukukta Kariyer Kulübü etkinlikleri kapsamında, Pegem Akademi işbirliğiyle, Pegem Akademi Kurucu Müdürü Levent BAYDAŞ tarafından Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı Hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ BİNİCİLİK VE GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU KULÜBÜ TARAFINDAN FAKÜLTEMİZDE OKÇULUK FAALİYETİ DÜZENLENMİŞTİR.

01 Kasım 2023 tarihinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Binicilik ve Geleneksel Türk Okçuluğu Kulübü tarafından Fakültemizde okçuluk faaliyeti düzenlenmiştir.