ÖĞRENCİLERİN FAKÜLTEMİZE YAPACAKLARI BAŞVURULARA İLİŞKİN ESASLAR

Öğrencilerin Fakültemize yapacakları her türlü başvuruyu, var ise başvurularına uygun matbu dilekçe veya formları (örn. mazeret sınavı talep formu, sınav sonucu itiraz formu vb. gibi, Formlara ulaşmak için tıklayınız) doldurmak suretiyle, yok ise dilekçe ile ve her halde imzalı olarak şahsen yapmaları veya kurumsal e-posta adresine (erchukuk@erzincan.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilerin dilekçe veya ilgili formda T.C. Kimlik numaralarını belirtmeleri gereklidir.

Başta Fakülte Dekanımız olmak üzere gerek akademik gerekse idari personele ait şahsi veya resmi e-posta hesaplarına yapılacak olan gönderiler kurumumuzun resmi posta adresine gönderilmemesi dolayısıyla resmi evrak niteliği taşımayacağından her hangi bir işleme esas alınmayacaktır.