BURS BAŞVURUSU

Aysın-Rafet Ataç Kültür ve Eğitim Vakfı, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için Vakıf Yönetmeliğinde belirtilen vasıflara sahip 2 öğrencimize burs verecektir. Bursiyer adaylarının Vakfın web sayfasında (www.atackutup.com) yayınlanan “Burs Yönetmeliğini” okuduktan sonra yine aynı sayfada bulunan (Burs başvurusu/öğrenci tanıtım formu) ve dilekçede istenen evrakları hazırlayıp, ailelerinde çalışanların gelirlerini belirten belgeyi de ekleyerek 7 Ekim 2020 tarihine kadar Fakültemize posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Adaylar Ekim ayı içerisinde vakfın Burs Komitesi tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

Adayların içerisinden burs almaya hak kazananlarla iletişim kurulacak ayrıca isimleri Vakfın web sayfasında yayınlanacaktır.